سرویس: گزارش
- شنبه، 05 خرداد 1403 - 22:56
- کدخبر: 2102
- -
سایز متن /
به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری نشرفردا ؛ در مطالعات اخیر، مواد مضر متعددی در سیر چینی در کانادا و ایالات متحده شناسایی شده است. مشخص شد که سیر چینی حاوی فلزات سنگینی است که سلامت انسان را تهدید میکند.
بحث سیر چینی در مقابل سیر داخلی امسال نیز مطرح شد. این بار فلز سنگین به ادعای مدفوع انسان اضافه شد. سیر چینی سال ها پیش وارد سفره های ما شد و اکنون تقریباً در همه بازارها و بازارها موجود است. با این حال، کارشناسان هشدار میدهند که سیر چینی نیز بسیار خطرناک است.
کارشناسان در مورد وضعیت بسیار خطرناکی صحبت می کنند که سلامت انسان را تهدید می کند. اثرات مضر سیر چینی بر بدن انسان همه را نگران می کند. او هشدار می دهد که آسیب ناشی از سیر چینی به بدن انسان ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند.
"نورتن سیرما"، مهندس غذایی، خطر سیر چینی را به ATV News توضیح داد . سیرما در بیانیه خود به گزارش های رسیده از کانادا توجه کرد و گفت : «سوالات مختلفی در مورد سیر چینی وارداتی از سراسر جهان وجود دارد. از این رو گاهی فلزات سنگین در این محصول یافت می شد، گاهی اشرشیا با منشاء مدفوع انسان و گاهی نیز وجود موادی مانند کلریت سفید کننده رنگ را تشخیص می دادند. او گفت: "ممکن است در نزدیکی خاکی که در آن رشد می کند، فاضلاب جریان داشته باشد."
🔶️ چگونه سیر چینی را تشخیص دهیم؟ چگونه سیر خانگی را تشخیص دهیم؟
خطر مسمومیت غذایی در سیر که این مراحل را طی می کند وجود دارد. بنابراین، شهروندان چگونه بین سیر داخلی و وارداتی تمایز قائل خواهند شد؟
عناصری وجود دارد که این دو نوع سیر را متمایز می کند. سیر از منطقه Kastamonu می آید. حالا سیر ما از پایه سفید نیست. رنگ آن کمی بیشتر قرمز و بنفش است. این همان چیزی است که به آن سیر چینی می گویند، ته آن کمی سفیدتر و تعداد حبه ها کمی کمتر است. بگذارید این را به شما بگویم، سیر وقتی خورده می شود طعم بی نظیری دارد، اما شما نمی توانید آن طعم را بچشید، این سیر طعم ملایمتری دارد.
پایان پیام%
روزنامهنگار: حمیدرضا عبدالمنافی
https://www.nashrfarda.ir/fa/news/2102/